parket

ЛИМЕКС ТРЕЙДИНГ ЕООД

ЛИМЕКС ТРЕЙДИНГ ЕООД е вносител и дистрибутор на – Подови настилки: ламиниран и естествен паркет и всички прилежащи аксесоари необходими за монтирането им, балатуми, мокети и спортни настилки за всеки тип помещние – дома, офиса, медицински кабинети и лаборатории, заведения, фитнес зали и хотелски помещения.
· Стенни облицовки: ламперии (PVC/MDF), тапети, корнизи, пердета, плочи за таван.
· Всичко за банята: фаянс, теракот, гранитогрес, вани, душкабини, хидромасажорни вани, парни бани, сауни, spa, джакузи.
· Бои, латекс, лепила, осветителни тела.

Фирмата е директен вносител на стоки от водещи производители от Швейцария, Германия, САЩ, Австрия, Белгия, Унгария, Италия, Полша.

· KRONOSWISS (Швейцария) – ламиниран паркет
· ARMSTRONG (Англия) – балатум
· Dollken & Praktikus (Германия) – первази и лайсни
· GRABO (Унгария) – спортни, високоизносоустойчиви настилки и тапети

“Лимекс Трейдинг” ЕООД е търговско дружество, създадено през 1990 година с натрупан опит в областта на търговията  и с амбиции да задоволява нарастващите изисквания за професионализъм и отлично изпълнение на поръчките на своите клиенти в България и в чужбина, което го прави крайно необходим партньор днес – с уменията и възможностите си, с разнородния работен потенциал, с постиженията и бъдещото развитие и усъвършенстване във всички приложими области, които са ключ към икономически  пълни решения.

Нарастващата конкуренция  води до все по-високи очаквания на потребителите по отношение на качеството. Това е причина стратегията на “Лимекс Трейдинг ЕООД „ за развитие в бъдеще да бъде непрекъснатото подобряване на качеството и по-пълното удовлетворяване на потребителите, както и на собствениците и персонала.

Една от задачите на “Лимекс Трейдинг”ЕООД е да разшири пазарите си както в България, така и извън нея, като едновременно с това ще се увеличава и персоналът на фирмата съответно на броя на обектите. Това ще създаде възможност за трансфер на съвременни технологии.

Финансовата сила на фирмата, креативните възможности и отговорността на управляващия екип са й спечелили имиджа на коректен партньор, за който приоритетни са интересите на клиента.

Определящите характеристики на фирмата ни са: съвременният мениджмънт, качественото изпълнение в срок на доставките и строителните обекти , контролът върху цените, комплексната координация всички  процеси, коректните взаимоотношения с клиентите. От първия контакт до предаването на приключения доставките и обектите “Лимекс Трейдинг” ЕООД предлага на клиента си абсолютна сигурност

В наше лице всеки клиент ще срещне надежден доставчик, изградени взаимоотношения с производители и вносители, складови наличности и минимални срокове за доставка.

Стабилност, почтеност, иновативност – това са основните ценности на „Лимекс Трейдинг”ЕООД . Компанията не променя своя предмет на дейност, своето име, своя екип и своя адрес. Лоялните клиенти се умножават благодарение на неизменно високото качество и безусловното придържане към етични бизнес практики

Защо да изберете нас?

Качество

Гарантирано качество на всички наши продукти. Лимекст Трейдинг е вносител само на доказани европейски производители.

Коректност

100% коректност при работа с всички наши клиенти. Лимекс Трейдинг е доказан партньор на множество наши компании.

Конкурентност

Лимекс Трейдинг предлага едни от най-добрите цени на пазара. Специални отстъпки за големи поръчки и клиенти.

  • logo-kron
  • armstrong-logo
  • graboplast-logo